Happohoito

HAPPOHOITO –  USKAILTAISINKO KOKEILLA?

Happohoitoja on joka lähtöön, samoin kokemuksia happohoidosta. Kun valitsee hoitolan ja kosmetologin happohoitoa varten, kannattaa tarkistaa käytettävä happohoitosarja, mahdollisuuksien mukaan myös se, onko tämä tuote hyväksytty EUn alueella käytettäväksi ja onko

tämän hapon turvalliseen käyttöön saatu koulutus. Joskus ilmoitetaan hapon prosenttiosuus, vaikka 20% tai 50 % ja sitä käytetään todisteena hapon voimakkuudesta. Kuitenkin happohoidon teho perustuu aina ihon Ph:n hallittuun laskemiseen ja sen tehon määrittää ensisijaisesti koko käytettävän liuoksen Ph. ( Kemiantunneillani oli sittenkin tarkoitus! ) 

Prosentit ovat tehokkaita markkinointilauseita ja niissä näkyy päähapon osuus koko liuoksessa, mutta ei kuitenkaan tehokkuus.

Happohoitoja vuodesta 2016

Me ILOssa olemme jo vuodesta 2016 tehneet tehokkaita Fillmedin happohoitoja ja olemme saaneet koulutuksen niiden käyttöön Iho Akatemiassa. Laadukkailla happohoidoilla saadaan tuloksia turvallisesti. Asiakkailla on usein pelkoja ja ennakkoluuloja happohoitoja kohtaan. Mielikuvissa happohoito ajatellaan pelottavana ja kipeänä, todellisuudessa suosittelen happohoitoja juurikin ennen tärkeitä juhlia ja muita tilaisuuksia, joissa haluat olla ihan erityisen hyvännäköinen.

Kasvohoito happokuorinnalla

Meillä ILOssa happohoito on kokonainen kasvohoito, se sisältää alkupuhdistuksen, varsinaisen happohoidon sekä kosteuttavan naamion ja voiteet. Happohoidon jälkeen iho näyttää hehkeältä, se ei ole kipeä eikä arka! Vaikka happomme ovat tehokkaita, niitä edeltää aina esikäsittelyvaihe, jolloin saamme tehtyä medikaalisen tason happokuorinnan ilman toipumisaikaa. Tämä on mahdollista Fillmedin oman teknologian avulla ja juuri siksi olen valinnut nämä hapot meidän käyttöömme. Asiakkaidemme hektinen elämä ei jätä aikaa toipumiselle, jossa iho voisi punoitella tai hilseillä jälkeenpäin. Kuitenkin haluamme tehdä tehokkaita hoitoja.

 

Tuntemukset varsinaisen happohoidon aikana ovat pientä kutinaa tai lievää pistelyä, polttavaa tunnetta ei ole. Kosmetologi seuraa ihon reaktiota koko vaikutuajan, joka on 2 – 5 minuuttia.

Kauneuskeskus ILO:ssa käytössä Fillmed medikaalisen tason hapot

Fillmed happohoitokokonaisuuksia on kolme erilaista:

 

Light peel Ph 3

Tämä happohoito sopii erityisesti nuorelle iholle, joka on lähtenyt kukkimaan näppylöitä ja kaiken ikäisille herkkäihoisille. Siinä vaikuttavat mantelihappo, glukonolaktone sekä hedelmähapot.

 

Bright peel Ph 1,5

Ihan erityisesti valovaurioituneen ihon hoitoon, eli jos sinulla on arkikielellä maksaläiskiä, eli melasmaa tai hienommin hyperpigmentaatiota ihossa, Bright peel on oikea happohoito sinulle.

Vaikuttavina happoina Gluconolactone, fytiini-, sitruuna- ja Glykolihappo.

 

Time peel Ph 1

Ihoa uudistava, siloittava ja napakoittava happohoito. Erityisesti ikääntymisen merkkejä vastaan.

Nopeuttaa ihon solukiertoa muistuttamaan nuoren ihon uusiutumistahtia.

Vaikuttavina happoina Fillmedin kehittämä Peel complex yhdistelmä, gluconolactone sekä mantelihappo.

 

Happokuorinta on kuin muutkin medikaalisen tason tulokselliset hoidot: Tehokkain sarjana!

Suositeltu sarja on 4 hoitoa 14 päivän välein, hoitosarja kannattaa ottaa kaksi kertaa vuodessa.

ILOssa sarjahoidoissa joka 4. kerta on – 50% hoidon normaalihinnasta.

 

ILOn happokuorinnoilla on vannoutuneet sarjakävijät ja heidän ihonsa on upeassa kunnossa –

Tervetuloa happohoitoihin!

Kauneuskeskus ILO – Katja

Katja S. Yrittäjä ja SKY-kosmetologi, joka on toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2007. Intohimona ihonhoito ja hyvinvointi, arjen kauneus ja elämän pienet ILOt. Perustanut neljä kauneushoitolaa, joista ILO on suurin ja kaunein!

Katja S.
Yrittäjä ja SKY-kosmetologi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *