NANNIC Superboost

UUTUUS! Helppo tapa saada mikroneulaukseen uutta potkua. Myös mikroneulaus ja radiofrekvenssihoidon yhdistelmä saavat ihon hehkumaan uudella tavalla. Hoidon lopputuloksena iho säilyy kosteutettuna pitkään. Ihosta tulee tasainen ja kuulas. Meillä jokaisella on ihon pinnalla yksilöllinen mikrobiomi, joka koostuu miljoonista mikro-organismeista. Mikrobiomin tehtävänä on suojata ihoa sekä pitää iho kosteutettuna. Se ehkäisee myös ennenaikaista ikääntymistä. NANNIC Super Boost kasvohoidossa käytettävät tuotteet sisältävät prebiootteja, jotka ravitsevat mikrobiomia. Oikeanlaisella ravinnolla mikrobiomi pysyy terveenä ja tasapainoisena. Prebioottien lisäksi hoidossa imeytetään iholle mm. syväkosteuttavaa hyaluronihappoa ja vitamiineja. NANNIC Super Boost kasvohoidon tuloksena iho on terve ja kaunis.
 
199 €
varaa aika

Hydraclean puhdistus

Hydraclean on uusin laitehoitomme, jossa iho puhdistetaan laitteella, jossa on alipaineimu sekä hoitonestespiraali, joka puhdistaa jokaisen ihohuokosen perusteellisesti liasta, meikin ja hoitotuotteiden jäämistä kuorien ihoa samalla kuolleesta ihosolukosta. Hoito sisältää myös alkupuhdistuksen, Hydraclean puhdistuksen, naamion ja voiteet. Sopii kaikille ja kaikenikäisille ihoille.

115 €

varaa aika

Dermatude metaterapia

Ainoana Turussa – Dermatude metaterapia konsepti kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon! Laitehoito, moduuli, hoitotuotteet ja hoitoprosessit on täysin integroitu yhteen! Parhaita mahdollisia tuloksia ihon ikääntymisen merkkien hoidossa, iho uusiutuu tehokkaasti sekä hoito stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Dermatude metaterapia on suunniteltu auttamaan ikääntymisongelmissa, kuten kiinteyden ja kimmoisuuden puute sekä jounteet. Hoidolla voidaan hoitaa myös kuivuutta, laajentuneita ihohuokosia, pigmentaatiota ja arpia.

178 €

varaa aika

NANNIC Radiofrekvenssihoito kasvoille

Miellyttävä ja samalla tehokas laitehoito, jossa imeytetään ihoon erikoisseerumia ja parannetaan ihon aineenvaihdutaa. Nannic Radiofrekvenssillä voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä, aknea, arpia, pigmentaatiota ja couperosaa.

109 €

varaa aika

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan saavuttaa silminnähtäviä tuloksia jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrovaurioita ja näin ollen käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia. Mikroneulaus sopii sinulle, joka etsit tehokasta apua esimerkiksi ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, aknearpiin, suurentuneisiin huokosiin, hyperpigmentaatioon tai vaikka vain kuivalle, samealle iholle. Mikroneulaus sopii jokaiselle, joka haluaa saada pehmeämmän, kiinteämmän, kosteutetumman sekä kirkkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä. Koneellinen mikroneulaus aktiiviseerumeilla antaa iholle välittömän ja silminnähtävän kirkkauden sekä nuorentuneen ilmeen. Ihon kosteutetusta ja hoidetusta olosta puhumattakaan. Mikroneulausta voidaan tehostaa yhdistämällä siihen lisäpalveluna happokuorinta.

108 €  (138 € hapon kanssa) 

varaa aika

Dermaplaning

Uutuus ILO:ssa! Kasvojen tehokas kuorintahoito, jossa kasvot käydään läpi erikoisterällä! Dermaplaning on täysin uudenlainen toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman samean kerroksen poistamiseksi. Koe aivan uudenlainen pehmeys ja kirkkaus ihollasi Dermaplaningin avulla! Dermaplaning poistaa kuorinnan yhteydessä myös kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Dermaplaning sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin epätasaiselle ja samealle iholle, aknearville ja kuivuudesta kärsivälle iholle. Hoito sopii myös niille, joilla on ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja on kivuton vaihtoehto sokeroinnille.

89 €

varaa aika

Diatermia

Tehokas laitehoito esim. katkenneille verisuonille/couperosaan ja karvanpoistoon. Laitteella johdatetaan sähköimpulssi ohuella kertakäyttöisellä kärjellä karvatuppeen tai hoidettavalle aluelle. Tuloksia saadaan yleensä jo 1-3 kerrassa.

55 €

varaa aika

Ultraäänipuhdistus

Tehokkaasti ihoa puhdistava, kivuton ultraäänipuhdistus sopii kaikille, myös hyvin herkälle iholle. Kuorii pintakuivan, harmahtavan ihosolukon ihon pinnalta ja nostaa lempeästi huokosista ylimääräisen talin, meikin jäämät ja muut epäpuhtaudet. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion, seerumin ja voiteet. Iho on heti ultraäänipuhdistuksen jälkeen kirkastunut ja tasaisempi.

82 €

varaa aika

Timanttihionta

Tehokkaasti alipaineella ja timanttimurskeisella hoitopäällä ihoa puhdistava ja pintaa tasoittava hoito. Poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon, pintakuivuutta, sekä ylimääräistä ja tukkeutunutta talia ihohuokosista. Puhdistusta voidaan täydentää mekaanisella puhdistuksella, jolla mustapäitä ja miliumeja voidaan tyhjentää. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, timanttihionnan, naamion, ihon tilan mukaiset seerumit ja voiteet.

82 €

varaa aika

A-Lounge

HIFU-hoito

TEHOKKAIN KASVOJEN KOHOTUS ILMAN KIRURGIAA HIFU (High-intensity focused ultrasound) perustuu suuritaajuiseen ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan vaikuttamaan tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa. Yli 30-vuotiaille suunnattu HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien, leuanalusihon, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä löystyneen, ryppyisen ja velton kaula-dekoltee -alueen käsittelyyn. Caretech HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system). Kudoksessa ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin uudistumista, mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. Ultraääni vaikuttaa kasvoilla jopa 4,5mm syvyyteen, minne normaalisti ylletään ainoastaan kirurgin veitsellä. Yhden HIFU-hoitokerran kesto on 60-90 minuuttia ja tuloksia on nähtävissä ja tunnettavissa jo heti hoidon jälkeen, parhaimmillaan kuitenkin n.2-3 kk kuluttua Hoito voidaan uusia kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Otsa 280 e

Leuanalus 280 e

Koko kasvot 595 e

2 aluetta kasvoissa 420 e

Käsivarret 475 e

Decolte 420 e

varaa aika

Infuzion neulaton täyteainehoito

Vallankumouksellinen neulaton hyaluronihappo -hoito Infuzion System on patentoitu menetelmä, jossa keraamisen kuulan avulla hyaluronihappo kuljetetaan syvälle ihokudokseen. Ihoa ei rikota, hoito on miellyttävän tuntuinen eikä toipumisaikoja tarvita. Ihoon kuljetettavat täyteaineet vastaavat molekyylikooltaan pistoshoidoissa käytettäviä aineita. Infuzion-hoidossa ei ole riskiä täyteaineiden kasautumisesta, vaan lopputuloksena on luonnollisen näköinen ja terveen tuntuinen hehkuva iho. Menetelmä on myös erinomainen välihoito/ ylläpitohoito jo injektoidulle iholle

Skin Boozter 210€

3krt sarjahoito 550€

Kombo Mikroneulaus +Infuzion 290 €

Skin Volymizer 290€

varaa aika

Time to DETOX!

NBE 3000 Radiofrekvenssihoito kasvojen ja vartalon yhtäaikaiseen hoitoon. NBE 3000 on monipuolinen hoitolaite, jolla saa näkyviä hoitotuloksia ikääntymisen merkkeihin, velttoon ihoon ja rasvakudokseen. Hoidon aikana kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto kiihtyy, mikroverenkierto paranee sekä lymfanestekierto aktivoituu. NBE 3000 radiofrekvenssihoitolaitteella voidaan hoitaa samanaikaisesti sekä kasvojen, että vartalon ihoa, esimerkiksi aktivoida lymfanestekiertoa ala- tai ylävartalon alueella. Hoito yhdistelmiä löytyy monia.

139 €

varaa aika

EXCEED medikaalinen mikroneulaus

EXCEED hoitaa ihoasi ikämuutoksia vastaan. Mikroneulaus tehoaa moneen iho-ongelmaan, parhaan hyödyn saa kuitenkin ikääntyvä iho. Neulaus auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä poistamaan pigmenttiläiskiä. Se on tehokas hoitomuoto myös laajentuneille ihohuokosille , couperosa-iholle sekä aknearville. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihon korjaamaan itseään luonnollisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta tehoaineet saadaan imeytymään tehokkaasti. EXCEED -hoidossa käytettävä Stylage Hydromax, sorbitolia sisältävä hyaluronihappo antaa maksimaalista kosteutta, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ryppyjä tasoittaa ihon väriä, kiinteyttää tehokkaasti. ’Boostaa’ ihollesi heleyttä! Näkyviä tuloksia jo heti ensimmisestä hoitokerrasta.

Hoidon hinta 240€ – Sarjahoidoissa hoitoväli 4 vko

varaa aika

EXCEED medikaalinen mikroneulaus

ihon tarpeiden mukaisella Aktiiviseerumilla 

190 €

varaa aika

HIFU-hoito Vatsa Liposonix

HIFU-hoito Vatsa Liposonix-rasvanpoltto ja kiinteytys

590 €

varaa aika

HIFU-hoito Reidet

HIFU-hoito ulko- tai sisäreidet

550 €

varaa aika

HIFU-hoito Selkä

HIFU-hoito selälle

500 €

varaa aika

HIFU-hoito Käsivarret

HIFU-hoito käsivarsille (allit)

395 €

varaa aika

HIFU-hoito kasvoille 1 alue

HIFU-hoito kasvoille 1 alue

290 €

varaa aika

HIFU-hoito Kasvot 2 aluetta

HIFU hoito kasvoille 2 aluetta (posket ja leuka/leuka ja kaula)

420 €

varaa aika

HIFU-hoito Kasvot 3 aluetta

HIFU-hoito kasvoille 3 aluetta

545 €

varaa aika

HIFU-hoito Kasvot 4 aluetta

HIFU-hoito kasvoille 4 aluetta

595 €

varaa aika

HIFU-hoito Dekoltee alue

HIFU-hoito dekoltee alueelle

395 €

varaa aika

HIFU-hoito Silmänympärys- ja huultenympäryshoito

HIFU-hoito silmänympärysiholle ja huultenympärysiholle

180 €

varaa aika