NANNIC Superboost

195 €

UUTUUS! Kaksi tehohoitoa yhdessä, Nannic-radiofrekvenssi ja mikroneulaus. Hoidon ideana on layering. Tämä tarkoittaa, että hoitonesteitä tulee kerroksittain ja tuotteet sopivat myös silmänympärys iholle. 

varaa aika

Hydraclean puhdistus

115 €

Hydraclean on uusin laitehoitomme, jossa iho puhdistetaan laitteella, jossa on alipaineimu sekä hoitonestespiraali, joka puhdistaa jokaisen ihohuokosen perusteellisesti liasta, meikin ja hoitotuotteiden jäämistä kuorien ihoan samalla kuolleesta ihosolukosta. Hoito sisältää myös alkupuhdistuksen, Hydraclean puhdistuksen, naamion ja voiteet. Sopii kaikille ja kaikenikäisille ihoille.

varaa aika

Dermaplaning

89 €

Uutuus ILO:ssa! Kasvojen tehokas kuorintahoito, jossa kasvot käydään läpi erikoisterällä! Dermaplaning on täysin uudenlainen toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman samean kerroksen poistamiseksi. Koe aivan uudenlainen pehmeys ja kirkkaus ihollasi Dermaplaningin avulla! Dermaplaning poistaa kuorinnan yhteydessä myös kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Dermaplaning sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin epätasaiselle ja samealle iholle, aknearville ja kuivuudesta kärsivälle iholle. Hoito sopii myös niille, joilla on ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja on kivuton vaihtoehto sokeroinnille.

varaa aika

Dermatude metaterapia

175 €

Ainoana Turussa – Dermatude metaterapia konsepti kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon! Laitehoito, moduuli, hoitotuotteet ja hoitoprosessit on täysin integroitu yhteen! Parhaita mahdollisia tuloksia ihon ikääntymisen merkkien hoidossa, iho uusiutuu tehokkaasti sekä hoito stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Dermatude metaterapia on suunniteltu auttamaan ikääntymisongelmissa, kuten kiinteyden ja kimmoisuuden puute sekä jounteet. Hoidolla voidaan hoitaa myös kuivuutta, laajentuneita ihohuokosia, pigmentaatiota ja arpia.

varaa aika

NANNIC Radiofrekvenssihoito kasvoille

102 €

Epäpuhtaan ihon puhdistava hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä naamion ja voiteen. Auttaa erityisesti mustapäiden ja miliumien vähentämiseen.

varaa aika

Diatermia

52 €

Tehokas laitehoito esim. katkenneille verisuonille/couperosaan ja karvanpoistoon. Laitteella johdatetaan sähköimpulssi ohuella kertakäyttöisellä kärjellä karvatuppeen tai hoidettavalle aluelle. Tuloksia saadaan yleensä jo 1-3 kerrassa.

varaa aika

Ultraäänipuhdistus

79 €

Tehokkaasti ihoa puhdistava, kivuton ultraäänipuhdistus sopii kaikille, myös hyvin herkälle iholle. Kuorii pintakuivan, harmahtavan ihosolukon ihon pinnalta ja nostaa lempeästi huokosista ylimääräisen talin, meikin jäämät ja muut epäpuhtaudet. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion, seerumin ja voiteet. Iho on heti ultraäänipuhdistuksen jälkeen kirkastunut ja tasaisempi.

varaa aika

Timanttihionta

79 €

Tehokkaasti alipaineella ja timanttimurskeisella hoitopäällä ihoa puhdistava ja pintaa tasoittava hoito. Poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon, pintakuivuutta, sekä ylimääräistä ja tukkeutunutta talia ihohuokosista. Puhdistusta voidaan täydentää mekaanisella puhdistuksella, jolla mustapäitä ja miliumeja voidaan tyhjentää. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, timanttihionnan, naamion, ihon tilan mukaiset seerumit ja voiteet.

varaa aika

Mikroneulaus

105 €  (135 € hapon kanssa) 

Mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan saavuttaa silminnähtäviä tuloksia jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrovaurioita ja näin ollen käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia. Mikroneulaus sopii sinulle, joka etsit tehokasta apua esimerkiksi ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, aknearpiin, suurentuneisiin huokosiin, hyperpigmentaatioon tai vaikka vain kuivalle, samealle iholle. Mikroneulaus sopii jokaiselle, joka haluaa saada pehmeämmän, kiinteämmän, kosteutetumman sekä kirkkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä. Koneellinen mikroneulaus aktiiviseerumeilla antaa iholle välittömän ja silminnähtävän kirkkauden sekä nuorentuneen ilmeen. Ihon kosteutetusta ja hoidetusta olosta puhumattakaan. Mikroneulausta voidaan tehostaa yhdistämällä siihen lisäpalveluna happokuorinta.

varaa aika

LED-terapia

35 €

LED valohoito ( Photo Dynamic Therapy ) on uusi ja tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä. LED valo on tiheää valoa ja valittu aallonpituus pureutuu ihosoluun. LED valoterapialla voidaan hoitaa aknea, rosaceaa eli ruusufinniä, pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia, punakkuutta sekä nopeuttaa lihasvammojen paranemista ja edistää urheilijan palautumista.

varaa aika