Hydraclean

Hydraclean – Kauneuskeskus ILO, Turku

Uusin laitteemme Hydraclean on ollut vastaus kaikille, joiden iho on samaan aikaan tukkeutunut mustapäistä ja pinnalta kuiva. Sekä heille, joiden iho tuottaa paljon talia, joka jää huokosiin. Samalla se on loistava aloitushoito, kun kasvohoidosta on pidempi aika ja kotonakin ihonhoitorutiini on ollut niin ja näin.

Hydraclean on kivuton ihonpuhdistus laitteella, josta käsikappaleeseen tulee alipaine sekä pienen pieni nestespiraali, joka nostaa huokosesta sinne jääneen ylimääräisen talin, mahdolliset meikinjäämät ja lian. Ihoon tosiaan kertyy kaikenlaista likaa ja talia, näitä voidaan yhdessä sitten hoidon jälkeen  ihailla erillisessä säiliössä. Alun perin kirkkaassa nesteessä uiskentelee talimatosia, meikkivoidetta ja harmaata kuollutta ihosolukkoa – ihanan konkreettiset tulokset!

Hydraclean – Hoidon kuvaus

Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja sitä seuraa kolmivaiheinen nestepuhdistus alipaineimulla ja nestespiraalilla.

 

1. Neste puhdistaa, ravitsee ja uudistaa ihoa ja liuottaa kuollutta ihosolukkoa

2.Neste syväpuhdistaa sekä kuorii ihoa mm. salisyylihapon avulla

3. Neste neutraloi salisyylihapon ja kosteuttaa ihon hyaluronihapon avulla. 

 

Tuloksena on pehmeä, kirkas ja kosteutunut iho. Laitehoidon jälkeen kasvoille laitetaan kosteuttava kuitunaamio ja hoito viimeistellään seerumilla ja hoitovoiteilla.

Hydraclean on hoito, jota voidaan räätälöidä ihotyypin mukaan säätelemällä eri nesteiden käyttöaikaa. Kosmetologisi seuraa ihon reaktioita ja vaihtaa hoitonestettä kun iho sitä tarvitsee. 

Siten Hydraclean sopii kaikille ihotyypeille. Oikein epäpuhdas ja tukkeutunut iho hyötyy noin 3 hoitokerran sarjasta, muuten Hydracleanissa kannattaa käydä 2 – 3 kertaa vuodessa muiden hoitojen ja hyvän kotihoidon lomassa.

Tämä on loistava hoito juuri ennen tärkeää menoa, koska iho on välittömästi erittäin hyvän näköinen eikä mitään erityistä huomioitavaa ole. Kotona kannattaa seuraava kuoriva hoito tehdä vasta 10 – 14 päivän kuluttua. Aurinkosuojaa suosittelemme käyttämään aina!

Kauneuskeskus ILO – Katja

Katja S. Yrittäjä ja SKY-kosmetologi, joka on toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2007. Intohimona ihonhoito ja hyvinvointi, arjen kauneus ja elämän pienet ILOt. Perustanut neljä kauneushoitolaa, joista ILO on suurin ja kaunein!

Katja S.
Yrittäjä ja SKY-kosmetologi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *