All Inclusive -kasvohoito 

90 min – 92 €

Täydellinen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Oikea hoito silloin, kun et tiedä, mistä lähteä liikkeelle ihonhoidossa tai viime käynnistäsi on aikaa. Sisältää klassisen kasvohoidon ihotyypin mukaan ja hieronnan sekä kulmien siistimisen.

varaa aika

Luomukasvohoito

75 min – 76 €

Ekologinen käsintehtävä kasvohoito luonnonmukaisilla ruotsalaisilla Care of Gerd -tuotteilla, joiden aktiiviaineet ovat peräisin marjojen siemenöljyistä. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet ja seerumit. Lisäksi hoitoon kuuluu myös pitkä ja rentouttava hieronta. Kasvohoito valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan: vaihtoehtoina on kosteuttava, kirkastava, puhdistava tai kiinteyttävä kasvohoito.

varaa aika

Nuorison ihonpuhdistus

60 min – 58 €

Teini-ikäisille sopiva, hellävarainen mutta tehokas mustapäiden ja miliumien kanssa kamppailevien nuorten hoito, jossa annetaan myös ihonhoidon ohjausta.

varaa aika

Mekaaninen ihonpuhdistus

60 min – 68 €

Epäpuhtaan ihon puhdistava hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä naamion ja voiteen. Auttaa erityisesti mustapäiden ja miliumien vähentämiseen.

varaa aika

Miehen kasvohoito

60 min – 79 €

Miehen iholle sopiva tehokas ja miellyttävä ihotyypin mukainen kasvohoito.

varaa aika

Ultraäänipuhdistus

75 min – 79 €

Tehokkaasti ihoa puhdistava, kivuton ultraäänipuhdistus sopii kaikille, myös hyvin herkälle iholle. Kuorii pintakuivan, harmahtavan ihosolukon ihon pinnalta ja nostaa lempeästi huokosista ylimääräisen talin, meikin jäämät ja muut epäpuhtaudet. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion, seerumin ja voiteet. Iho on heti ultraäänipuhdistuksen jälkeen kirkastunut ja tasaisempi.

varaa aika

Timanttihionta

75 min – 79 €

Tehokkaasti alipaineella ja timanttimurskeisella hoitopäällä ihoa puhdistava ja pintaa tasoittava hoito. Poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon, pintakuivuutta, sekä ylimääräistä ja tukkeutunutta talia ihohuokosista. Puhdistusta voidaan täydentää mekaanisella puhdistuksella, jolla mustapäitä ja miliumeja voidaan tyhjentää. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, timanttihionnan, naamion, ihon tilan mukaiset seerumit ja voiteet.

varaa aika

Mikroneulaus

75min – 105 € (135 € hapon kanssa)

Mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan saavuttaa silminnähtäviä tuloksia jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrovaurioita ja näin ollen käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia. Mikroneulaus sopii sinulle, joka etsit tehokasta apua esimerkiksi ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, aknearpiin, suurentuneisiin huokosiin, hyperpigmentaatioon tai vaikka vain kuivalle, samealle iholle. Mikroneulaus sopii jokaiselle, joka haluaa saada pehmeämmän, kiinteämmän, kosteutetumman sekä kirkkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä. Koneellinen mikroneulaus aktiiviseerumeilla antaa iholle välittömän ja silminnähtävän kirkkauden sekä nuorentuneen ilmeen. Ihon kosteutetusta ja hoidetusta olosta puhumattakaan. Mikroneulausta voidaan tehostaa yhdistämällä siihen lisäpalveluna happokuorinta.

varaa aika