Platinum -kasvohoito

125 €

Platinum hoito on sinulle, joka haluat sekä tehokkaan hoidon, että pitkän rentouttavan hieronnan. Platinum hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen tehokuorinnan ja ylellisen okluusionaamion sekä erittäin rentouttavan hieronnan kasvoille, hartioille ja decolteelle.

varaa aika

All Inclusive -kasvohoito 

 95 €

Täydellinen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Oikea hoito silloin, kun et tiedä, mistä lähteä liikkeelle ihonhoidossa tai viime käynnistäsi on aikaa. Sisältää klassisen kasvohoidon ihotyypin mukaan ja hieronnan sekä kulmien siistimisen.

varaa aika

Glow -kasvohoito 

90 €

Erittäin tehokkaasti ihoa kirkastava hoito, jossa tehdään tuplakuorinta, sekä mekaaninen että tehokas entsymaattinen kuorinta. Hoito sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille, hartioille ja dekolteelle.

varaa aika

Kasvohoito luomu

80 €

Ekologinen kasvohoito luonnonmukaisilla ruotsalaisilla Care of Gerd-tuotteilla, joiden aktiiviaineet ovat peräisin marjojen siemenöljyistä. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet ja seerumit. Lisäksi hoitoon kuuluu myös pitkä ja rentouttava hieronta. Kasvohoito valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan; vaihtoehtoina on kosteuttava, kirkastava, puhdistava tai kiinteyttävä kasvohoito.

varaa aika

Clear -kasvohoito 

90 €

Puhdistava ja raikastava kasvohoito erikoishoitojemme valikoimasta. Räätälöimme sinulle tehokkaan hoidon, jolla ihosi on välittömästi kirkkaampi ja virkistynyt.

varaa aika

Hydra -kasvohoito 

90 €

Kosteuttava kasvohoito erikoishoitojemme valikoimasta. Räätälöimme sinulle tehokkaan hoidon, jolla ihosi on välittömästi kosteutettu sekä eloisampi.

varaa aika

Teinin ihonpuhdistus

65 €

Teini-ikäisille sopiva hellävarainen, mutta tehokas mustapäiden ja miliumien kanssa kamppailevien nuorten hoito, jossa annetaan myös ihonhoidon ohjausta.

varaa aika

Anti-stress

70 €

Pehmeä hemmotteluhetki, sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan kasvoille, kaulalle ja hartioille sekä naamion ja voiteen. Hoidon aikana käytetään stressiä vähentävää, luonnollista eteeristä öljyä. Kasvohoito sopii jokaiselle, sillä valitsemme tuotteet ihon tilan mukaan

varaa aika