Meikkaus

79 €

Unelmoitko täydellisestä meikistä, joka korostaa kauneuttasi ja saa sinut loistamaan Kauneuskeskus ILOn ammattitaitoiset meikkaajat ovat täällä toteuttamassa unelmiasi! Olit sitten menossa tärkeään tilaisuuteen, juhliin tai haluat vain näyttää hyvältä, meikkauspalvelumme tekee sinusta tähden hetkessä! Anna meidän luoda juuri sinulle sopiva look, joka saa sinut tuntemaan olosi upeaksi ja itsevarmaksi. 

varaa aika

Häämeikki (sisältää koemeikin)

159 €

Tärkeänä päivänä meikin pitää kestää aamusta pikkutunneille ja toimia valokuvassa ja livenä. Suunnitellaan hääpäivääsi meikkilook, jossa tunnet itsesi kauniiksi ja voit keskittyä suureen juhlaasi jo aamusta asti. Koemeikissä valitaan sopiva tyyli ja väri valmiiksi ja varsinaisena hääpäivänä meikki tehdään kampauksen jälkeen. Koemeikki olisi ihanteellista tehdä noin viikkoa ennen häitä. Kysy myös suosituksia sopivista kasvohoidoista, jotta ihosi on parhaimmillaan tärkeänä päivänä.

varaa aika

Meikkiopastus

100 € /hlö

Haluatko oppia toimivat kikat meikkaukseen? Tule meikinopastukseen, jossa keskitymme sinun kasvojesi piirteisiin ja tyyliisi ja luomme niihin sopivan meikkityylin, joka korostaa parhaita puoliasi. Opastamme oikeat tekniikat kädestä pitäen. Meikin opastuksen yhteydessä saat 10% alennuksen meikkiostoista. Kivaa tekemistä myös ryhmille, maksimissaan 6 henkilölle. Kesto 2 tuntia.

varaa aika