BLISS kasvo- ja vartalohoito

189 €

Rentouttava spa-hoito, jossa tehdään ihotyypin mukainen kasvohoito pitkällä hieronnalla sekä valinnan mukainen spa-hoito vartalolle. Tämä hoitopaketti vapauttaa sinut 2,5 tunniksi irti arjesta. BLISS on myös ihana lahjaidea.

varaa aika

Hot Stone kuumakivihieronta

60 min – 75 € |  75 min – 85 € |  90 min – 105 €

Lämpimillä basalttikivillä tehtävä lihaksia ja mieltä rentouttava hieronta.

varaa aika

Aromahieronta

90 min – 84 €

Eteeristen öljyjen ja lempeän hieronnan yhdistelmä, joka vähentää stressiä ja rentouttaa.

varaa aika

Bambuhieronta

90 min – 79 €

Bambukeppien ja öljyn avulla tehtävä kokonaisvaltainen hieronta kasvoista jalkapohjiin, toiveen mukaan joko kevyt tai tehokkaasti lihasjumeja avaava hoito.

varaa aika

Rentouttava hieronta Shiatsu

60 min – 65 €  |  90 min – 87 €  |  120min – 110€

Shiatsu on japania ja tarkoittaa peukaloilla painamista. Shiatsu on sukua akupunktiolle ja siinä seurataan kehon meridiaaneja. Tätä japanilaista hierontaa tehdään useimmiten pehmeän oloasusi ja pyyhkeiden läpi painaen, keinuttaen, venyttäen jne. Joko hoitopöydällä tai lattialla futon-patjalla. Pyydä paikan päällä rauhoittava&rentouttava tai analysoiva ja hoitava tyyli. Ota oloasusi (collegeasu, trikoot tms.) ja väljät sukat tai varvassukat mukaan.

varaa aika 60 min varaa aika 90 min varaa aika 120 min

Intialainen päähieronta

30 min – 40 € | 45 min – 48 € | 60 min – 58 € |  75 min – 69 €

Sopii stressin poistoon ja rentoutumiseen, auttaa niska-hartiaseudun kireyteen, rentoutumiseen, päänsärkyyn ja ihan vaan hemmotteluksi. Ihastu tähän rentouttavaan hoitomuotoon! Valittavina 30, 45, 60 ja 75 min hoidot. Voit myös yhdistää tämän hoidon esim. kasvohoitoon. 

varaa aika

Muistathan nämä!

Palveluihimme kuuluu myös klassinen hieronta ja vartalohoitoja.