HIFU-hoito

TEHOKKAIN KASVOJEN KOHOTUS ILMAN KIRURGIAA HIFU (High-intensity focused ultrasound) perustuu suuritaajuiseen ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan vaikuttamaan tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa. Yli 30-vuotiaille suunnattu HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien, leuanalusihon, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä löystyneen, ryppyisen ja velton kaula-dekoltee -alueen käsittelyyn. Caretech HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system). Kudoksessa ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin uudistumista, mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. Ultraääni vaikuttaa kasvoilla jopa 4,5mm syvyyteen, minne normaalisti ylletään ainoastaan kirurgin veitsellä. Yhden HIFU-hoitokerran kesto on 60-90 minuuttia ja tuloksia on nähtävissä ja tunnettavissa jo heti hoidon jälkeen, parhaimmillaan kuitenkin n.2-3 kk kuluttua Hoito voidaan uusia kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Otsa 280 e

Leuanalus 280 e

Koko kasvot 595 e

2 aluetta kasvoissa 420 e

Käsivarret 475 e

Decolte 420 e

varaa aika

Infuzion neulaton täyteainehoito

Vallankumouksellinen neulaton hyaluronihappo -hoito Infuzion System on patentoitu menetelmä, jossa keraamisen kuulan avulla hyaluronihappo kuljetetaan syvälle ihokudokseen. Ihoa ei rikota, hoito on miellyttävän tuntuinen eikä toipumisaikoja tarvita. Ihoon kuljetettavat täyteaineet vastaavat molekyylikooltaan pistoshoidoissa käytettäviä aineita. Infuzion-hoidossa ei ole riskiä täyteaineiden kasautumisesta, vaan lopputuloksena on luonnollisen näköinen ja terveen tuntuinen hehkuva iho. Menetelmä on myös erinomainen välihoito/ ylläpitohoito jo injektoidulle iholle

Skin Boozter 210€

3krt sarjahoito 550€

Kombo Mikroneulaus +Infuzion 290 €

Skin Volymizer 290€

varaa aika

Time to DETOX!

NBE 3000 Radiofrekvenssihoito kasvojen ja vartalon yhtäaikaiseen hoitoon. NBE 3000 on monipuolinen hoitolaite, jolla saa näkyviä hoitotuloksia ikääntymisen merkkeihin, velttoon ihoon ja rasvakudokseen. Hoidon aikana kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto kiihtyy, mikroverenkierto paranee sekä lymfanestekierto aktivoituu. NBE 3000 radiofrekvenssihoitolaitteella voidaan hoitaa samanaikaisesti sekä kasvojen, että vartalon ihoa, esimerkiksi aktivoida lymfanestekiertoa ala- tai ylävartalon alueella. Hoito yhdistelmiä löytyy monia.

139 €

varaa aika

EXCEED medikaalinen mikroneulaus

EXCEED hoitaa ihoasi ikämuutoksia vastaan. Mikroneulaus tehoaa moneen iho-ongelmaan, parhaan hyödyn saa kuitenkin ikääntyvä iho. Neulaus auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä poistamaan pigmenttiläiskiä. Se on tehokas hoitomuoto myös laajentuneille ihohuokosille , couperosa-iholle sekä aknearville. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihon korjaamaan itseään luonnollisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta tehoaineet saadaan imeytymään tehokkaasti. EXCEED -hoidossa käytettävä Stylage Hydromax, sorbitolia sisältävä hyaluronihappo antaa maksimaalista kosteutta, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ryppyjä tasoittaa ihon väriä, kiinteyttää tehokkaasti. ’Boostaa’ ihollesi heleyttä! Näkyviä tuloksia jo heti ensimmisestä hoitokerrasta.

Hoidon hinta 240€ – Sarjahoidoissa hoitoväli 4 vko

varaa aika

HIFU-hoito Vatsa Liposonix

HIFU-hoito Vatsa Liposonix-rasvanpoltto ja kiinteytys

590 €

varaa aika

HIFU-hoito Reidet

HIFU-hoito ulko- tai sisäreidet

550 €

varaa aika

HIFU-hoito Selkä

HIFU-hoito selälle

500 €

varaa aika

HIFU-hoito Käsivarret

HIFU-hoito käsivarsille (allit)

395 €

varaa aika

HIFU-hoito kasvoille 1 alue

HIFU-hoito kasvoille 1 alue

290 €

varaa aika

HIFU-hoito Kasvot 2 aluetta

HIFU hoito kasvoille 2 aluetta (posket ja leuka/leuka ja kaula)

420 €

varaa aika

HIFU-hoito Kasvot 3 aluetta

HIFU-hoito kasvoille 3 aluetta

545 €

varaa aika

HIFU-hoito Kasvot 4 aluetta

HIFU-hoito kasvoille 4 aluetta

595 €

varaa aika

HIFU-hoito Dekoltee alue

HIFU-hoito dekoltee alueelle

395 €

varaa aika

HIFU-hoito Silmänympärys- ja huultenympäryshoito

HIFU-hoito silmänympärysiholle ja huultenympärysiholle

180 €

varaa aika