All Inclusive -kasvohoito 

1h – 92 €

Täydellinen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Oikea hoito silloin, kun et tiedä, mistä lähteä liikkeelle ihonhoidossa tai viime käynnistäsi on aikaa. Sisältää klassisen kasvohoidon ihotyypin mukaan ja hieronnan sekä kulmien siistimisen.

varaa aika

Luomukasvohoito

1h – 70 €

Ekologinen käsintehtävä kasvohoito luonnonmukaisilla ruotsalaisilla Care of Gerd -tuotteilla, joiden aktiiviaineet ovat peräisin marjojen siemenöljyistä. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet ja seerumit. Lisäksi hoitoon kuuluu myös pitkä ja rentouttava hieronta. Kasvohoito valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan: vaihtoehtoina on kosteuttava, kirkastava, puhdistava tai kiinteyttävä kasvohoito.

varaa aika

Nuorison ihonpuhdistus

1h – 58 €

Teini-ikäisille sopiva, hellävarainen mutta tehokas mustapäiden ja miliumien kanssa kamppailevien nuorten hoito, jossa annetaan myös ihonhoidon ohjausta.

varaa aika

Ihonpuhdistus

1h – 68 €

Epäpuhtaan ihon puhdistava hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä naamion ja voiteen. Auttaa erityisesti mustapäiden ja miliumien vähentämiseen.

varaa aika

Miehen kasvohoito

1h – 79 €

Miehen iholle sopiva tehokas ja miellyttävä ihotyypin mukainen kasvohoito.

varaa aika

Ultraäänipuhdistus

1h – 79 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

varaa aika

Timanttihionta

1h – 79 €

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.

varaa aika

Mikroneulaus

1h – 105 €

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

varaa aika