UUTTA! ILO ON NYT MYÖS HIUSSTUDIO

Meiltä on toivottu paljon myös hiuspalveluja ja nyt vastaamme toiveeseen: Meillä toden totta on aloittanut myös hiusstudio. Koska haluamme rauhallista tilaa nykyisille hoidoille ja parhaat mahdolliset tilat kampaamo- ja parturipalveluille, päätimme tehdä kokonaan erillisen tilan Hiusstudio ILOlle Maariankatu 1:een, eli noin 50 metriä Maariankatua suoraan Puutorin suuntaan.

Joku varmaan muistaa tämän tilan jo 8 vuoden takaa ”pikku”ILOna, josta tarinamme alkoi. Sekin tuntuu kivalta, että samassa tilassa on toiminut partureita ja kampaamoja moneen kertaan, joten ympyrä sulkeutuu monella tavalla.

Valitsimme värisarjaksi kotimaisen SIM:n värit, Olaplexin ylivoimaisen tehokkaan hiushoidon ja uutena trendikkäänä muotoilusarjana ruotsalaisen, luonnonmukaisen Björk sarjan!

Saimme hiusstudio ILOon myös todella kokeneen ja osaavan hiusammattilaisen, Marinan. Kovasti etsimme hänelle myös työkaveria, joten jos olet osaava ja tiimiimme sopiva  parturi-kampaaja, niin meillä olisi sinulle paikka auki. Marina on erityisen hyvä vaaleiden värien värjäyksessä ja hiusten tuuhentamisessa ja pidentämisessä eri tekniikoilla.  Samoin juhla- ja hääkampaukset ovat hänen lempparijuttujaan.

Uuteen tilaan tulee myös kynsistudio, josta saa Darian tekemät rakennekynnet ja oman kynnen geeliaukset. Roosa ja Lilia tekevät kynsiä entiseen tapaan Maariankatu 3:n alakerrassa. Samoin klassinen jalkahoito, jossa poistetaan kovettumat,  siistitään kynsinauhat, lyhennetään kynnet ja kosteutetaan jalat jalkavoiteella. Tämäkin on kiva tehdä ihan erillisessä huoneessa, minkä tämä laajennus mahdollisti.

Teimme muuten erillisen instan ILO Hair & Nail, ota seurantaan tästä!

Kauneuskeskus ILO – Katja

Katja S. Yrittäjä ja SKY-kosmetologi, joka on toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2007. Intohimona ihonhoito ja hyvinvointi, arjen kauneus ja elämän pienet ILOt. Perustanut neljä kauneushoitolaa, joista ILO on suurin ja kaunein!

Katja S.
Yrittäjä ja SKY-kosmetologi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *