SOKEROINTI – MEIDÄN SUPERVOIMA!

Sokerointi Turku – Kauneuskeskus ILO

Ilossa on sokeroitu jo ihan alusta asti, eli vuodesta 2016. Tässä ajassa on tullut rutiinia ja rauhaa tekemiseen. Meillä on paljon säännöllisiä sokerointiasiakkaita, jotka tykkäävät lopputuloksesta: Karvattomasta, pehmeästä ihosta.

Karvanpoistotapana sokerointi ihan ylivoimainen: Sokerimassa tarttuu karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon poistaen ne, ilman että karva katkeaa tai elävään ihokudokseen tulee vauriota.

Sokerointi sopii myös atooppiselle ja psori-iholle, se jopa helpottaa kutinaa ja nopeuttaa paranemista, koska hilseilevä, kutiava alue kuoriutuu.

Sokeroinnin tulos kestää noin 4 – 6 viikkoa. Uusi karvankasvu ei ole häiritsevää, koska karva kasvaa pehmeänä ja entistä hennompana. Ajan myötä jopa 70 % karvasta lakkaa kasvamasta, siksi sokerointi on myös osa pysyvämpää karvanpoistoa. 

Tuhoisaa tuloksille on sokerointien välillä sheivailu, silloin karva vahvistuu ja sheivattua, terävää sänkeä on mahdotonta saada uudestaan täysin siistiksi yhdellä sokerintikerralla. Tämä johtuu siitä, että karva kasvaa kolmessa vaiheessa ja katkomalla karvat ihon pinnalta, tulevat juuri ihon pintaa puhkeamassa olevat karvat hyvin nopeasti pintaan, eli tulos ei kauaa kestä. Lisäksi sheivaavilla asiakkailla on järjestään sisäänkasvaneita ja tulehtuneita karvatuppia. Niitäkin availemme ja puhdistamme mahdollisuuksien mukaan.

Sokeroinnin kotihoito

Kotihoitoon suosittelemme Pfb vanish ja Pfb vanish ultra stickejä. Ne ovat helppokäyttöisiä, deodorantin näköisiä puikkoja. Näistä Pfb Ultra on ihoa vaalentava, muuten tuotteet ovat samanlaisia: Vähentävät tulehdusta, happokuorivat ihoa ja nopeuttavat tulehdusten paranemista. Lisäksi vartalonhoitoon ja sokeroitujen alueiden hoitoon suosittelemme säännöllistä kuorintaa ja laadukasta vartalovoidetta. Näitäkin saa meiltä ostettua. 

Meidän yleisin sokeroinnin kohde on bikinialue, joten poistamme päivittäin useita kertoja karvaa myös limakalvoilta. Meidän brassipalvelu on kaupungin paras ja siitä olemme ylpeitä. Meillä brasseja tekevät ovat kaikki kokeneita sokeroijia. Perehdytyksessä sokerointi aloitetaan sääristä ja reisistä, koska ne ovat helpompia kohteita, siitä edetään kainaloihin ja bikinalueelle. Ihan ensimmäinen tuntuma sokerointiin on toivottavasti saatu jo kosmetologikoulussa, jos näin ei ole niin lähetämme tiimiläisen maahantuojan koulutukseen. Ja jokainen brasseja tekevä on ollut myös asiakkaan paikalla, joten tiedämme, miltä asiakkaasta tuntuu ja miten oloa voi helpottaa.

Brasilialainen sokerointi eli brassi – sattuuko se?

Pakko sanoa, että kiputuntemukselta ei voi välttyä kun karva lähtee ihosta tai limakalvolta juurineen. Nopea ja tehokas työskentely ja oikeat otteet kuitenkin vähentävät kipua. Kun kertoja on useampia takana, niin karva on harvempaa ja hennompaa, jolloin myös kipu vähenee huomattavasti. Vakioasiakkaan kanssa jutellaan säät ja lomat ja tv-ohjelmat ihan luontevasti, eikä ääni edes värähdä ☺

Brasseja tehdään meillä naisille, ikähaarukka on 18 – 80 vuotta. Brassiin voi tulla myös kuukautisten aikana, joko tampoonilla tai kuukupilla varustettuna. Muusta valmistautumisesta sanottakoon, että karvaa tulisi olla noin 1 cm pinnalla, mielellään enemmän. Muuten jokainen tulee ihan omana itsenään ja tilanne on meille todella jokapäiväinen, siksi välillä unohtuu, että asiakkaita ujostuttaa tai jännittää. 

Kaikki meillä brasseja tekevät tykkäävät työstään. Ai miksi? No omasta puolestani voin sanoa, että se on erittäin selkeästi etenevä ja tuloksellinen hoito, jossa käden jälki näkyy heti.

Nähdään siis sokeroinnissa!

 

Lämpimästi tervetuloa,

Terkkusin
Katja

Kauneuskeskus ILO – Katja

Katja S. Yrittäjä ja SKY-kosmetologi, joka on toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2007. Intohimona ihonhoito ja hyvinvointi, arjen kauneus ja elämän pienet ILOt. Perustanut neljä kauneushoitolaa, joista ILO on suurin ja kaunein!

Katja S.
Yrittäjä ja SKY-kosmetologi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *