HIFU – Tehokas kasvohoito Turun ytimessä – Kauneuskeskus ILO:ssa

HIFU – Tehokkainta kiinteyttävää hoitoa 

Mellä ILOssa on tehty HIFU hoitoja jo vuodesta 2018 – hyvin tuloksin! Kiinnostuin HIFU hoidoista, kun etsin mahdollisimman tehokasta hoitoa, joka auttaisi kaksoisleukaan, kaulan veltostumiseen ja hamsteripusseihin. 

Nämä ovat kokemukseni mukaan asiakkaita eniten haittaavia piirteitä, jotka ikääntyminen tuo esiin. Samalla vaikkapa ihon ryppyihin ja juonteisiin voi vaikuttaa monella eri tavalla jo meillä olevin hoitolaittein ja menetelmin. Rypythän ovat jopa kauniita, iän tuomaa charmia ja kokemusta henkiviä. En kuitenkaan ole vielä koskaan kuullut yhdenkään asiakkaan iloitsevan kaksoisleuasta tai roikkuvasta posken profiilista.

HIFU Turku – Miten hoito päätyi Kauneuskeskus ILOON?

Tehokkaita menetelmiä metsästäessäni vastaan tuli HIFU ja upea Marika, joten lähdimme yhteistyöhön, joka on toiminut noista päivistä asti! Marika tulee meille ILOon 1-3 kertaa kuukaudessa HIFU laitteen kanssa ja tekee hoitoja asiakkaillemme. Muina aikoina Marika työskentelee Helsingin Bulevardilla Long Lasting Beauty hoitolassa. Tehokkaat HIFU laitteet ovat erittäin kalliita, joten en olisi uskaltanut investoida omaan laitteeseen Turun kokoisessa kaupungissa.

Marika on tehnyt HIFUa jo yli 5 vuotta ja kouluttautuu jatkuvasti. Alun jälkeen HIFU laitekin on uusittu jo kerran, tämä uusi laite toi tullessaan mahdollisuuden tehdä myös vartalohoitoja sekä silmänympärys ja suunympäryshoitoja.

Mihin HIFU sitten perustuu? 

Lyhyesti ultraääneen, joka ulottuu ihon alaiseen SMAS kerrokseen, jota lämpöenergian avulla kiinteytetään. Kaikki muut hoitomenetelmämme ovat ihon hoitoa, HIFUlla pääsemme ihon alle, jossa tapahtuu mm. kaksoisleuan muodostuminen ja muut kudoksen valahtamiseen johtavat muutokset. HIFU hoito on tullut kosmetologien käyttöön terveydenhoidon puolelta, syvemmälle elimistöön ulottuvilla HIFU laitteilla hoidetaan mm. kasvaimia. Kosmetologien käyttöön tarkoitetut HIFU laitteet on kuitenkin vakioitu ulottumaan vain ihon alaiseen kerrokseen.

Mihin HIFU sitten perustuu? 

Lyhyesti ultraääneen, joka ulottuu ihon alaiseen SMAS kerrokseen, jota lämpöenergian avulla kiinteytetään. Kaikki muut hoitomenetelmämme ovat ihon hoitoa, HIFUlla pääsemme ihon alle, jossa tapahtuu mm. kaksoisleuan muodostuminen ja muut kudoksen valahtamiseen johtavat muutokset. HIFU hoito on tullut kosmetologien käyttöön terveydenhoidon puolelta, syvemmälle elimistöön ulottuvilla HIFU laitteilla hoidetaan mm. kasvaimia. Kosmetologien käyttöön tarkoitetut HIFU laitteet on kuitenkin vakioitu ulottumaan vain ihon alaiseen kerrokseen.

Mistä tiedän, että HIFU hoito on “aito” sekä turvallinen?

Olemme törmänneet myös edullisiin Kiina-laitteisiin ja niilläkin moni alallamme tekee HIFUa.  Asiakas, joka on käynyt ”Kiina” hifussa kyllä tuntee heti tehojen eron tullessaan meille.

ILOn HIFU laite on Caretechin Suomessa koottu ja suomalaisen yrityksen maahantuoma laite, jolle on sekä käyttökoulutus että takuu olemassa.

HIFU hoito kestää tunnin, laitehoitovaihe vähemmän aikaan, mutta ensin kartoitetaan hoitoon vaikuttavat terveystiedot ja keskustellaan toiveista, sitten tehdään HIFU hoito ja vielä lopuksi laitetaan rauhoittava naamio.

Miltä HIFU-hoito tuntuu?

Laite laskee impulsseja, jona aikana kuulee säännöllisen piippauksen ja tuntee lämmön siirtyvän hoidettavalle alueelle, jossain kohdissa, hermon läheisyydessä voi tuntea nopean vihlaisun. Mitä rasvapitoisempi alue on kyseessä, sitä vähemmän on tuntemuksia.

Hoidon jälkeen tuntuu siltä, että hoidettava alue varmasti hehkuu punaisena, mutta koska on hoidettu ihon alaista aluetta, iho ei juuri punoita. 

Jälkikäteen voi tuntua arkuutta hoidetulla alueella, kudos muokkautuu noin 3 kuukauden ajan hoidon jälkeen. Siksi ei ole tarpeen myöskään käydä peräkkäin monen hoitokerran sarjassa, hoidon voi samalle alueelle uusia noin 6 kuukauden kuluttua, mutta usein toista hoitokertaa ei tarvita.

ILOn HIFU fanit ovat käynneet useassa hoidossa vuosien varrella, mutta hoitoaluetta on vaihdettu. 

 

“Voin kertoa, että ajan hammas ei ole osunut ahkerasti HIFUssa käyviin naisiin!”

 

Itse olen käynyt vuosien varrella 4 kertaa kaksoisleuan ja alakasvojen alueen hoidossa, 2 kertaa keskikasvojen hoidossa, kaula on hoidettu 3 kertaa ja otsa kerran. Tulokset olen tuntenut noin 2 viikkoa hoidon jälkeen ja siitä ne ovat vain parantuneet. 

Jos siis haluat tehokkaan kiinteyttävän hoidon, tule HIFUun meille ILOon! Ilmoitamme HIFU päivät aina somessa ja uutiskirjeessämme. Kannattaa siis seurata Kauneuskeskus ILOa somessa!

 

Lämpimästi tervetuloa,

Terkkusin
Katja

Kauneuskeskus ILO – Katja

Katja S. Yrittäjä ja SKY-kosmetologi, joka on toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2007. Intohimona ihonhoito ja hyvinvointi, arjen kauneus ja elämän pienet ILOt. Perustanut neljä kauneushoitolaa, joista ILO on suurin ja kaunein!

Katja S.
Yrittäjä ja SKY-kosmetologi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *